avi-8_logo 400px.png
1061-201352115228.jpg

AVI-8 piloture kombinerer britisk design med pålidelig japansk teknologi og er en nostalgisk hilsen til både mænd og maskiner fra britisk luftfarts historie.

Med et stort udvalg af modeller til attraktive priser er AVI-8 en værdifuld tilføjelse til din webshop eller butik.

Se hele udvalget på

www.avi-8.co.uk

Som autoriseret dansk forhandler kan du både købe til eget lager eller lade os håndtere forsendelsen direkte til din kunde.

Vi stiller professionelle produktbilleder, markedsføringsmateriale og trykte kataloger til rådighed og yder 2 års garanti på alle ure.

 

 

 

 

Elliot Brown er et ungt engelsk urmærke grundlagt af Ian Elliot og Alex Brown. De to gutter har en lang forhistorie i urbranchen og er virkelig passioneret omkring deres arbejde og så producerer de ure af ekstrem høj kvalitet til attraktive priser.

Elliot Brown urene er en blanding af elegant og innovativt design kombineret med en yderst robust konstruktion som gør, at ét og samme ur kan bruges til enhver lejlighed, fra bestyrelsesmødet til strandturen, fra den fine middag til mountain bike turen.

Se hele udvalget på

www.elliotbrownwatches.com

Som autoriseret dansk forhandler kan du både købe til eget lager eller lade os håndtere forsendelsen direkte til din kunde.

Vi stiller professionelle produktbilleder samt markedsføringsmateriale til rådighed og yder 2 års garanti på alle ure.

 


Vores kontaktoplysninger:

Fairtime Danmark ApS
Buntmagervej 1
DK-8920 Randers NV
Tlf. +45 8643 3434
Mail: info@fairtime.dk
CVR: 35036563
Bank: Danske Bank